Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 10x10 η Γιουβέντους, ούτε με Σπαλέτι η Ρόμα

Σέριε Α: 10x10 η Γιουβέντους, ούτε με Σπαλέτι η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 19:02
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα (2 γκολ, 2 ασίστ) η Γιουβέντους κέρδισε με 4-0 την Ουντινέζε στο πρώτο ματς του «Νέου Φρίουλι» και έφτασε τις 10 σερί νίκες στην Ιταλία! Άσχημο ντεμπούτο για Σπαλέτι στη Ρόμα, 1-1 με τη Βερόνα.

Ασταμάτητη είναι στην Ιταλία η Γιουβέντους! Στα εγκαίνια του «Νέου Φρίουλι» οι πρωταθλητές κέρδισαν με 4-0 την Ουντινέζε και έφτασαν τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλέγκρι, προσπέρασε την Ίντερ στην 2η θέση και διατήρησε στο -2 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» από το πρώτο μισάωρο την υπόθεση νίκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα. Ο νεαρός Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τρία λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κεντίρα.

Στο 25’ ο Ντανίλο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο Ντιμπάλα νίκησε τον Καρνέζη από την άσπρη βούλα του πέναλτι, φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο 22χρονος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 42’ έδωσε στον Σάντρο και αυτός με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως ο Καρνέζης πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Κεντίρα, Ασαμόα και Μοράτα.

Άσχημο ντεμπούτο για Σπαλέτι


Στην επιστροφή του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της Ρόμα, οι «τζιαλορόσι» δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την ουραγό Βερόνα στο «Ολίμπικο».

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 41’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ναϊνγκολάν. Η Βερόνα δεν πτοήθηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ιονίτα και Ρέμπιτς για να φέρει το σκορ στα ίσα. Αυτό έγινε στο 61’, όταν ο Πατσίνι μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βζόλεκ από τον Καστάν, «γράφοντας» το 1-1.

Η Ρόμα βγήκε μπροστά, όμως δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, αφήνοντας τους «τζιαλορόσι» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.