Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΣ τη νίκη, ο Παναθηναϊκός την πρόκριση

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΣ τη νίκη, ο Παναθηναϊκός την πρόκριση

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2016 21:36
Με γκολ του Φερφελή στο 90+3’ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο οι «πράσινοι» εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη… φωτιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η ήττα με 1-0 στη Λεωφόρο δεν ήταν αρκετή για να του στερήσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με αρκετές αλλαγές, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Καλλονή, αφήνοντας εκτός τους Στιλ, Μέστο, Θελάντερ, Μπουμάλ, Πράνιτς, Εσιέν και Πέτριτς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του «τριφυλλιού» ήρθε στο 10’, με τον Καλτσά να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη. Η επόμενη αξιόλογη φάση ήρθε 22 λεπτά μετά με ένα άστοχο σουτ του Κλωναρίδη, ενώ στο 41’ ο Αμπέντ έκανε το πλασέ μέσα στην περιοχή, όμως ο Ακόστα έκοψε σωτήρια με προβολή.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ αναγκάστηκε να πάρει ρίσκα, με αποτέλεσμα να αφήνει αρκετούς χώρους στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βγήκαν αρκετές φορές στην αντεπίθεση, όμως ήταν απρόσεκτοι στο τελείωμα των φάσεων, σπαταλώντας φάσεις για το 1-0. Στο 51’ ο Βελλίδης έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Αμπέντ, ενώ στο 63’ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ απόκρουσε το πλασέ του Ζέκα. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις και στο 78’ ο Μπεργκ σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία, αστοχώντας με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 90+3’ ο Φερφέλης έπιασε στον… ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, «γράφοντας» το 1-0 για τον ΠΑΣ! Μάλιστα ένα λεπτό μετά ι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για να «κλέψουν» την πρόκριση, όμως η κεφαλιά του Σκόνδρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κοτσόλη!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.