Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ για τίτλο, Γιουνάιτεντ για… κλάματα!

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ για τίτλο, Γιουνάιτεντ για… κλάματα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 19:17
Η Λέστερ κέρδισε με 3-2 την Έβερτον μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας! Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ (2-1) από την Νόριτς και πλέον τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τον Λουίς Φαν Χαάλ.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ η Λέστερ. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε με 3-2 από την έδρα της Έβερτον και ξέφυγε προσωρινά με +5 από την 2η Άρσεναλ, η οποία την Δευτέρα αντιμετωπίζει την 3η Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρειτς».

Μαρέζ με δύο εύστοχα πέναλτι (27’, 65’) και Οκαζάκι (69’) ήταν οι σκόρερ για τις «αλεπούδες», που κάθε αγωνιστική διαψεύδουν όλους όσους υποστηρίζουν ότι θα… ξεφουσκώσει. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μετράει 10 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα και μένει να φανεί αν θα παραμείνει αήττητη στα δύο επόμενα παιχνίδια με Λίβερπουλ (26/12 εκτός) και Μάντσεστερ Σίτι (29/12 εντός).

Στον αντίποδα, η Έβερτον γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά τις 24 Οκτωβρίου και το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς». Τα «ζαχαρωτά» ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 με το 7ο σερί γκολ του Λουκάκου (κυνηγάει πλέον το ρεκόρ του Βάρντι), ωστόσο το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν στο 89’ με τον Μιραλάς.

Νέα ήττα για Γιουνάιτεντ, την έπιασαν Τότεναμ και Κρίσταλ Πάλας


Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ για τίτλο, Γιουνάιτεντ για… κλάματα!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 από την Νόριτς μέσα στο «Όλντ Τράφορντ», γνώρισε 3η σερί ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις και πλέον το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Λουίς Φαν Χαάλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν για ακόμα ένα ματς τραγικοί και στο 38’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Τζερόμ. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 54’ ο Τετέι «έγραψε» το 2-0, «παγώνοντας» για δεύτερη φορά το «Όλντ Τράφορντ».

Η Γιουνάιτεντ μείωσε στο 66’ με ωραίο γκολ του Μαρσιάλ, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν ο Σμόλινγκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει με κεφαλιά, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Η Νόριτς κέρδισε για πρώτη φορά στο «Όλντ Τράφορντ» από το μακρινό 1989 και ξέφυγε προσωρινά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας την αντίπαλο της εκτός τετράδας, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» υστερούν στην ισοβαθμία με την Τότεναμ.

Οι «πετεινοί» πέρασαν με 2-0 από την έδρα της Σαουθάμπτον και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι «καθάρισε» μέσα σε τρία λεπτά την υπόθεση νίκη χάρη στα γκολ των Κέιν (40’) και Αλί (43’) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα-σοκ από την Νιούκαστλ στο «Λέιν».

Στην 4η θέση, υστερώντας όμως σε ισοβαθμία με Τότεναμ και Γιουνάιτεντ, βρίσκεται η εκπληκτική Κρίσταλ Πάλας! Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, που θα είχε στρέψει όλα τα φώτα πάνω της εάν δεν ήταν η Λέστερ, κέρδισε με 2-1 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» χάρη εκπληκτικό σουτ του Λι Τσουνγκ-Γιονγκ στο 88’ και συνεχίζει να κάνει όνειρα για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.