Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτομέου: «Ο Λουίς Ενρίκε θέλει επιθετικό»

Μπαρτομέου: «Ο Λουίς Ενρίκε θέλει επιθετικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 01:13
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου αποκάλυψε ότι ο Λουίς Ενρίκε επιθυμεί την απόκτηση επιθετικού, ωστόσο πρόσθεσε πως οποιαδήποτε προσθήκη τον Ιανουάριο θα είναι με τη μορφή δανεισμού. «Ο Νειμάρ είναι το μέλλον της Μπαρτσελόνα», τόνισε.

Τι και εάν η Μπαρτσελόνα διαθέτει την καλύτερη τριάδα επιθετικών του κόσμου; Όπως αποκάλυψε ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο Λουίς Ενρίκε επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού τον Ιανουάριο, ωστόσο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι εάν η ομάδα προχωρήσει σε μεταγραφή, αυτή θα είναι με τη μορφή δανεισμού:

«Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο θέλουν επιθετικό. Εάν έρθει, θα είναι με τη μορφή δανεισμού, συν οψιόν αγοράς. Έχουμε επίσης τους Αρντά Τουράν και Αλέιξ Βιδάλ, οι οποίοι είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες και θα ενισχύσουν το ρόστερ» δήλωσε στην «Sport» ο Μπαρτομέου.

Όσον αφορά τις συζητήσεις με τον Νεϊμάρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μπαρτομέου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια: «Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα έρθουμε σε συμφωνία με τον παίκτη. Αντιπροσωπεύει το μέλλον της Μπάρτσα και δεν είμαι μόνο εγώ που υποστηρίζω κάτι τέτοιο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.