Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έφυγε ο Μουρίνιο, χόρευε η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Έφυγε ο Μουρίνιο, χόρευε η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/12/2015 18:58
Στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά-Μουρίνιο εποχή, η Τσέλσι θύμισε την ομάδα της περασμένης σεζόν και πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στη Σάντερλαντ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές. Αποδοκιμασίες για Κόστα και Φάμπρεγκας, αποθεώθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα του Λονδίνου. Οι περσινοί πρωταθλητές θύμισαν την ομάδα που κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ πριν εφτά μήνες, νικώντας με 3-1 την Σάντερλαντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Υπό το βλέμμα του Γκους Χίντινκ, που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, οι παίκτες της Τσέλσι έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού! Μόλις στο 5’ ο Ιβάνοβιτς «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, ενώ στο 13’ ο Πέδρο διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έτρεχαν συνεχώς και κυκλοφορούσαν εξαιρετικά τη μπάλα, δείχνοντας ξεκάθαρα πως η πλειοψηφία των παικτών δεν ήθελε να παίζει για τον Ζοζέ Μουρίνιο…

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήταν πλέον στον πάγκο, ωστόσο ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει το όνομα του. Μάλιστα, οι οπαδοί των «μπλε» αποδοκίμασαν τους Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ Φάμπρεγκας, θεωρώντας ότι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση του Μουρίνιο.

Στο 49’ ο Οσκάρ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γουίλιαν, «γράφοντας» το 3-0, ωστόσο η Σάντερλαντ απάντησε άμεσα, μειώνοντας σε 3-1 στο 53’ με τον Μπορίνι. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, ωστόσο η Τσέλσι είχε ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέταρτο γκολ, με κορυφαία το χαμένο τετ-α-τετ του Πέδρο στο 83’.

Η τελευταία σημαντική στιγμή άνηκε στην Σάντερλαντ, καθώς στο 88’ ο Ντεφό δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά με σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.