Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή με Βάρντι η Λέστερ, επιτέλους νίκη για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Κορυφή με Βάρντι η Λέστερ, επιτέλους νίκη για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2015 19:35
Με τον Βάρντι να σκοράρει για 10ο σερί ματς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φαν Νίστελροϊ, η Λέστερ κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ εκτός έδρας και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιτέλους νίκη για Τσέλσι, 1-0 την Νόριτς

Θα τους τρελάνει όλους η Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν φυσικά ο Τζέιμι Βάρντι. Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τις «αλεπούδες» στο φινάλε του πρώτου μέρους και ισοφάρισε το ρεκόρ του Φαν Νίστελροϊ, σκοράροντας για 10ο σερί ματς πρωταθλήματος.

Η Λέστερ είχε την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος «κλείδωσε» τη νίκη χάρη στα γκολ των Ουγιόα (62’) και Οκαζάκι (83’).

Επιτέλους νίκη για Τσέλσι


Με γκολ του Ντιέγκο Κόστα, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Νόριτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έδειξαν διάθεση, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Ο Ντιέγκο Κόστα είχε χάσει δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη (64’) κατάφερε να βρει δίχτυα, σκοράροντας μετά από 603 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα που τους επέτρεψε να ανέβουν στην 14η θέση, ισοβαθμώντας στους 14 βαθμούς με την Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.