Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Γιουνάιτεντ, έχασε η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Γιουνάιτεντ, έχασε η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2015 19:24
Με αυτογκόλ του Ντίνει στο 90’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Γουότφορντ και προσπέρασε στη βαθμολογία την Άρσεναλ, που ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ.

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Γουότφορντ εκτός έδρας και πήρε δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», που έπαιζαν με αρκετές απουσίες, είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους και πήγαν στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Μέμφις (11’).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ έριξε το ρυθμό της, έπαιξε με τη… φωτιά και παραλίγο να καεί! Η Γουότφορντ πίεσε για την ισοφάριση και στο 87’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιγκάλο από τον Ρόχο.

Ο Ντίνει ισοφάρισε το σκορ σε 1-1, ωστόσο τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια να διώξει το πλασέ του Σβάινστάιγκερ! Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη που της επέτρεψε να προσπεράσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία.

Ήττα στο «Χόθρονς» για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 90’ για Γιουνάιτεντ, έχασε η Άρσεναλ
Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη (2-1) στο «Χόθρονς», ρίχνοντας την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στην τέταρτη θέση.

Η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 28’ χάρη σε γκολ του Ζιρού, όμως η Γουέστ Μπρομ έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 35’ ο Μόρισον ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο Αρτέτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Πούλις.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι στο 48’ με τον Οζίλ, ενώ στο 67’ ο Κάμπελ έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντά για το 2-2. Η Γουέστ Μπρομ άντεξε την πίεση, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, αφού στο 83’ ο Αλέξις κέρδισε πέναλτι, όμως ο Καθόρλα γλίστρησε στην εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.