Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2015 16:55
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στον Αστέρα με γκολ του Πέλκα (22’), ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στο δεύτερο μέρος και οι Αρκάδες έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) στην Τρίπολη χάρη στα τέρματα των Μπερτόλιο (49’) και Σανκαρέ (82’). Πέμπτη σερί νίκη στην Τρίπολη επί του ΠΑΟΚ ο Αστέρας!

Για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη! Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο ο Αστέρας έκανε την ανατροπή (2-1) και προσπέρασε τον αντίπαλο του στη βαθμολογία, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς στο -13 από την κορυφή.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση και έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Μακ από καλή θέση, το οποίο πέρασε άουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Αστέρας ισορροπούσε και στο 11’ είχε καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε αρκετά λεπτά να γίνει απειλητικός, ωστόσο στο 23’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πέλκα. Ο Γκολάσα βρήκε τον Ροντρίγκες, αυτός έκανε τη σέντρα και ο επερχόμενος Πέλκας με το στήθος νίκησε τον Μπαντή, «γράφοντας» το 1-0.

Το γκολ επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δυσκολευόντουσαν να φτάσουν στα καρέ του Γλύκου και δεν δημιούργησαν άλλη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς κυκλοφορούσαν ωραία τη μπάλα και στο φινάλε του πρώτου μέρους έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Μπαντής κράτησε όρθιο τον Αστέρα, αποκρούοντας το σουτ του Μακ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος να πιέσει για την ισοφάριση και στο 49’ έφτασε στο 1-1 με τρομερό γκολ του Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός άδειασε Τζιόλη και Βίτορ, μπήκε στην περιοχή και με το δεξί νίκησε τον Γλύκο, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε τις κλασικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα, με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί από τα δύο μέτρα στο 66ο λεπτό! Τέσσερα λεπτά μετά ο Γλύκος έδιωξε με την γροθιά του την σκαστή κεφαλιά του Κουρμπέλη, ενώ στο 75’ το σουτ του Μακ από πλάγια θέση (θα μπορούσε να δώσει σε τρεις συμπαίκτες του) έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 82’ ήρθε το γκολ της ανατροπής για τους Αρκάδες. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σανκαρέ ξέφυγε από τον Ρικάρντο Κόστα και έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 87’ ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα 3ο γκολ, όμως ο Μάσα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Γλύκο. Ένα λεπτό μετά, ο άσος του Αστέρα έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με τη νίκη, ο Αστέρας έφτασε τους 15 βαθμούς και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε 5η σερί ήττα στην Τρίπολη και υποχώρησε στην 6η θέση με -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.