Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο ντέρμπι!

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 16:46
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουτίνιο (2 γκολ), η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-1 την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πήρε μεγάλη νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας ενόψει της συνέχειας. Καταρρέει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, 6η ήττα σε 11 παιχνίδια!

Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του ματς και έφτασε σε μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», την πρώτη του Γερμανού τεχνικού στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Ραμίρες, έπειτα από σέντρα του Αθπιλικουέτα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο πήρε από νωρίς το προβάδισμα, ωστόσο στη συνέχεια προτίμησε να δώσει χώρο στην Λίβερπουλ. Και το πλήρωσε!

Οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους γηπεδούχους και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (ο Κλάτεμπεργκ έδωσε δύο λεπτά έξτρα χρόνου) έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τρομερό σουτ του Κουτίνιο από το ύψος της περιοχής.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν ορεξάτοι στο δεύτερο μέρος και έψαξαν το γκολ της ανατροπής. Στο 65’ ο Ντιέγκο Κόστα θα μπορούσε να δει απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης κλοτσιά στο στήθος του Σκτρελ (ίσως ο Ισπανός κινδυνέψει με νέα «καμπάνα» από την FA), ενώ τρία λεπτά μετά ο Λούκας γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινή για μαρκάρισμα στον Ραμίρες.

Η Τσέλσι άντεξε την πίεση των «κόκκινων» και στο 71’ ο Όσκαρ πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς, αλλά ο Μινιολέ του είπε «όχι» σε σουτ από το κέντρο! Οι «μπλε» βρέθηκαν ξανά σε άσχημη ημέρα και στο 74’ ο Κουτίνιο ολοκλήρωσε την ανατροπή με ωραίο σουτ, αφού Τέρι και Κέιχιλ δεν μπόρεσαν να τον κόψουν!

Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο στην προσπάθεια της άφηνε τεράστιους χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκε η Λίβερπουλ, φτάνοντας σε ένα 3ο γκολ με τον Μπεντέκε (83’). Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η πρώτη νίκη του Γιούργκεν Κλοπ σε αγγλικό ντέρμπι είναι γεγονός!

Με τους τρεις βαθμούς, η Λίβερπουλ έφτασε τους 17 και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με την Τότεναμ. Στον αντίποδα, η Τσέλσι έμεινε στους 11 και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού η ομάδα του μετράει έξι ήττες στα 11 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.