Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ σταμάτησε το σερί της Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ σταμάτησε το σερί της Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2015 00:36
Την πρώτη της απώλεια στη φετινή Μπουντεσλίγκα γνώρισε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έμειναν στο 0-0 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη και έδωσαν την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ να μειώσει στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή.

Το νικηφόρο σερί 10 αγώνων της Μπάγερν σταμάτησε στην Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε στο 0-0 με την Άιντραχτ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει το ιστορικό «11 στα 11» της Τότεναμ, ρεκόρ που κρατάει από τη σεζόν 1960/61.

Οι Βαυαροί έδειξαν κουρασμένοι και ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με μόλις δύο καλές ευκαιρίες. Στο 11’ ο Χραντέσκι απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βιδάλ και στο 30’ ο Μαρτίνεθ δεν μπόρεσε με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπεν.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντάγκλας Κόστα έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Χραντέσκι και στο 51’ ο Γκουαρδιόλα έριξε στο ματς τον Μίλερ αντί του Ραφίνια. Η Άιντραχτ βρήκε περισσότερους χώρους και στο 53’ απείλησε με τον Μάιερ, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά μετά ο Νόιερ είπε «όχι» στον Στεντέρα, κρατώντας το μηδέν.

Η Μπάγερν δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν κατάφερε να απειλήσει μέχρι να περάσει το 80ο λεπτό. Ωστόσο, Λεβαντόφσκι (81’) και Αλάμπα (85’) δεν μπόρεσαν να ευστοχήσουν και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Βαυαροί έφτασαν τους 31 βαθμούς, ενώ η Ντόρτμουντ μπορεί να πλησιάσει στο -5, εφόσον περάσει από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.