Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φουλ επίθεση Μαρινάκη: «Απάτη η σημερινή ΑΕΚ» (video)

Φουλ επίθεση Μαρινάκη: «Απάτη η σημερινή ΑΕΚ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2015 00:49
Επίθεση στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Σκληρά λόγια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (4-0).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, εξερχόμενος από το «Γ. Καραϊσκάκης», χαρακτήρισε «απάτη» την φετινή ΑΕΚ και «τσάμπα μάγκα και ευεργέτη» τον διοικητικό της ηγέτη.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν είναι μεγάλη. Μεγάλη ήταν επί Μπάρλου, ακόμα και επί Ντέμη. Τότε είχαν ξοδευτεί χρήματα, η σημερινή ΑΕΚ είναι μια απάτη, δεν είναι μεγάλη ομάδα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν την ΑΕΚ να είχαν ρίξει χρήματα και να την είχαν κάνει μεγάλη. Πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στην Γ' Εθνική, όταν έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο και το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και πρέπει να καταγράφονται.

«Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα και πίστη για επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και με πίστη στο έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και πιστεύουμε πως μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τρίτης ώστε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το έχουμε ξανακάνει, δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.