Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Νεϊμάρ «ντύθηκε» Μέσι!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Νεϊμάρ «ντύθηκε» Μέσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 23:31
Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο Νεϊμάρ! Ο Βραζιλιάνος… ντύθηκε Μέσι και με τέσσερα γκολ+ασίστ οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» σε εμφατική νίκη με 5-2 στο «Καμπ Νου»

Ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και οδήγησε την ομάδα του σε μεγάλη νίκη με 5-2 απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και θα μπορούσαν να προηγηθούν από νωρίς αν Ράκιτιτς (6’) και Σουάρες (10’) δεν έχαναν… τα άχαστα σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ με τον Τόνιο! Η Ράγιο γλίτωσε το γκολ και στο 15’ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή του Γκέρα!

Το προβάδισμα της Ράγιο (το πρώτο της στο Καμπ Νου από το 2001) δεν έμεινε για πολύ, αφού ο Νεϊμάρ έφερε… τούμπα το ματς σε διάστημα δέκα λεπτών (22’, 32’) με δύο εύστοχα πέναλτι, τα οποία κέρδισε ο ίδιος από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Ο Βραζιλιάνος δεν έμεινε εκεί, αφού στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμα δύο γκολ με κοντινά πλασέ (69’, 70’), «σφραγίζοντας» τη νίκη της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο ίδιος έφτιαξε το 5ο γκολ στον Σουάρες, ο οποίος «έγραψε» το 5-0 στο 77’.

Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 86’ ο Χοθαμπέδ, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την Ράγιο! Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο στη συνέχεια υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.