Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 01:18
Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ (δύο ασίστ), η Ντόρτμουντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μάιντς και επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν.

Ο Τόμας Τούχελ επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στη «Κόφεϊς Αρένα» και πίκρανε την πρώην ομάδα του, αφού η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Μάιντς, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.
Οι Βεστφαλοί γλίτωσαν το γκολ στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπούρκι απόκρουσε ενστικτωδώς το κοντινό σουτ του Μούτο, και στο 17’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ! Ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπούνγκερτ και τροφοδότησε τον Ρόις, ο οποίος με ωραίο τελείωμα, «έγραψε» το 1-0.

Η Μάιντς «άγγιξε» την ισοφάριση στο 33’, έχοντας δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χάιρο, ενώ η Ντόρτμουντ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα στο 47’, όμως ο Ρόις έχασε πέναλτι, το δεν θα έπρεπε να είχε δοθεί αφού ο Ομπαμεγιάνγκ ανατράπηκε έξω από την περιοχή.

Οι Βεστφαλοί ανέβασαν την πίεση τους μετά το 60ο λεπτό και στο 82’ κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με τον Μχιταριάν. Μετά από κλέψιμο και πάρε-βάλε του Ομπαμεγιάνγκ, ο Αρμένιος ξεπέρασε τον Κάριους και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με τη νίκη, η Ντόρτμουντ έφτασε τους 20 βαθμούς και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν, η οποία δοκιμάζεται το Σάββατο στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.