Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη νίκη με Μάτα η Γιουνάιτεντ, αγχώθηκε η ΤΣΣΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη νίκη με Μάτα η Γιουνάιτεντ, αγχώθηκε η ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2015 00:15
Με πρωταγωνιστή τον Μάτα (γκολ και ασίστ), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Βόλφσμπουργκ στο «Όλντ Τράφορντ» και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στους ομίλους. Νίκη και για ΤΣΣΚΑ, 3-2 την Αιντχόβεν.

Έστω και αν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο «Όλντ Τράφορντ» και πλέον όλες οι ομάδες του 2ου ομίλου έχουν από τρεις βαθμούς.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 4ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Καλιγκιούρι, όμως στο 34’ ο άσος των «λύκων» έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν, κάνοντας χέρι στην περιοχή, μετά από σέντρα του Μάτα. Ο Ισπανός ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Φαν Χαάλ.

Ο Μάτα ήταν πρωταγωνιστής και στο 2ο γκολ της Γιουνάιτεντ, αφού έβγαλε απίστευτη πάσα με τακουνάκι στον Σμόλινγκ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να «γράψει» το 2-1 στο 53’.

Η Βόλφσμπουργκ προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή στο 55’ με τον Καλιγκιούρι, όμως ο Ντε Χέα του είπε όχι. Οι Γερμανοί έφτασαν κοντά στο γκολ στο 71’ με σουτ του Σούρλε που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ίδια εξέλιξη είχε η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες στο 87’.

Πρώτη νίκη για ΤΣΣΚΑ


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε με 3-2 την Αιντχόβεν στην Ρωσία και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο, παρότι έκανε τα εύκολα… δύσκολα.

Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Μούσα, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Ντουμπιά, πετυχαίνοντας δύο γκολ (21’, 36’ πεν.). Μάλιστα ο Ιβοριανός είχε ευκαιρία για χατ-τρικ, ωστόσο αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 44’!

Παρότι όλα έδειχναν συντριβή για την Αιντχόβεν, οι Ολλανδοί μείωσαν σε 3-2 στο δεύτερο μέρος χάρη σε δύο γκολ του Λεστιέν (60’, 68’). Ωστόσο στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαντιάγο Αρίας και το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε

Η βαθμολογία:


1. Αιντχόβεν 3
2. ΤΣΣΚΑ 3
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3
4. Βόλφσμπουργκ 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.