Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων ο Νικοπολίδης

Ανέλαβε την Εθνική Ελπίδων ο Νικοπολίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2015 15:46
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Μπορεί στην Εθνική Ανδρών να μην βρέθηκε ακόμα ομοσπονδιακός προπονητής, μετά το «ναυάγιο» με τον Μπερντ Σούστερ, ωστόσο ο πάγκος της Εθνικής Ελπίδων δεν είναι πλέον ορφανός.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τσάνα, έχοντας αρχικό στόχο να οδηγήσει την Εθνική Ελπίδων στον επόμενο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού U21 του 2017.

Βοηθός του θα είναι ο Μιχάλης Ιορδανίδης, ενώ παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων

Οι ανακοινώσεις:


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε μεταξύ άλλων τις παρακάτω αποφάσεις.

-Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του.

-Συμπεριέλαβε στον κανονισμό ως προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση των συλλόγων που παίζουν στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες την υποχρεωτική συμμετοχή κάθε μίας ΠΑΕ στα ειδικά σεμινάρια που θα διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

-Ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για την τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Νταμπώση (ΕΠΣ Πιερίας) στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.