Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάλασε του Σούστερ!

Χάλασε του Σούστερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/9/2015 15:18
Η ΕΠΟ δεν κατάφερε τελικά να τα βρει με τον Μπερντ Σούστερ και ο Γερμανός τεχνικός δεν θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ξανά σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται η ΕΠΟ, αφού η ελληνική ομοσπονδία δεν κατάφερε να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Μπερντ Σούστερ!

Ο Γερμανός τεχνικός ήρθε την Τρίτη στην Αθήνα και οι πληροφορίες μιλούσαν πως υπήρξε απλά μία διαφορά στο οικονομικό της τάξεως των 100.000 ευρώ. Αυτή φάνηκε να ξεπεράστηκε και το πρωί της Τετάρτης διέρρευσε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρόλα αυτά, ο 55χρονος δεν επιθυμούσε για βοηθό τον Κώστα Τσάνα και η συμφωνία χάλασε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωσε, τονίζοντας ότι ο Σούστερ άλλαξε αιφνιδιαστικά τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

Η ανακοίνωση:


«Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.