Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ντίντακ

Στην ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Ντίντακ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 16:28
Την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. «Ήρθα σε ομάδα για τίτλους», τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Ντιντάκ Βίλα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπανιόλ και το 2011 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας U21 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Ελπίδων. Την ίδια χρονιά υπέγραψε στην Μίλαν ωστόσο το σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών έκανε την εμφάνισή του και τα επόμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα που έβαλαν «φρένος» σε μια ιδιαίτερα υποσχόμενη καριέρα.

Ο Καταλανός σημείωσε μόλις μια συμμετοχή με την Μίλαν αφού παραχώρησε δανεικός κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15). Με την τελευταία είχε 15 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι υπέγραψα συμβόλαιο σε μία μεγάλη ομάδα που επιδιώκει να κατακτά τίτλους και αυτό για εμένα είναι εξαιρετικά σημαντικό» ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού αριστερού μπακ.

«Για την καριέρα μου θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα το ότι ανήκω πλέον σε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει σε κάθε της παιχνίδι. Είμαι έτοιμος να την βοηθήσω άμεσα και πιστεύω ότι και εγώ μπορώ να πάρω πάρα πολλά από τη συνεργασία μου με την ΑΕΚ αλλά και η ΑΕΚ θα κερδίσει πολλά από εμένα».

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε «γεμάτες» σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.