Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γρηγορίου: «Σπουδαία εμπειρία τα παιχνίδια με την Φενέρ»

Γρηγορίου: «Σπουδαία εμπειρία τα παιχνίδια με την Φενέρ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 15:29
Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε ως μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του τα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν σπουδαίες εμπειρίες. «Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τα πάντα» σχολίασε για τις πιθανότητες της πρόκρισης.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Ατρόμητο, αφού οι Περιστεριώτες θα τεθούν αντιμέτωποι με την πανίσχυρη Φενάρμπαχτσε, στο πλαίσιο των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως τα δύο παιχνίδια με την τουρκική ομάδα θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για τον σύλλογο, ενώ πρόσθεσε ότι στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα:

«Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με τεράστια δυναμική που επένδυσε φέτος πολλά εκατομμύρια ευρώ φέρνοντας παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι και ο Νάνι. Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για όλους μας, με τέτοιους αντιπάλους μεγαλώνουμε κι εμείς σαν σύλλογος. Πρέπει όμως να σημειώσω ακόμη ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, έχουμε δει τα πάντα γι’ αυτό είναι ο «βασιλιάς των σπορ», δήλωσε ο Γρηγορίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.