Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χαμόγελα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με Φενέρ ο Ατρόμητος!

Χαμόγελα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με Φενέρ ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 14:17
Την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν θα κληθεί να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Μπρόντμπι της Δανίας. Με Φενέρμπαχτσε ο Ατρόμητος!

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν την κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ οι ελληνικές ομάδες!

Ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά το ευκολότερο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν, ομάδα που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Απόλλωνα Λεμεσού με συνολικό σκορ 2-1.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ήταν τρίτη στο Αζερμπαϊτζάν και ήδη πέρασε τρεις γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ. Αρχικά απέκλεισε την Ντιναμό Τιφλίδας (2-0, 1-2), ακολούθησε η πρόκριση κόντρα στην Τσουκαρίτσκι (2-0, 0-1) και χθες απέκλεισε τον Απόλλωνα Λεμεσού (1-1, 1-0).

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την δανική Μπρόντμπι, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Ομόνοια με συνολικό σκορ 2-2.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ τερμάτισε 3η στο περσινό πρωτάθλημα με -16 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, ενώ στο τρέχον έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Εκτός από την Ομόνοια, απέκλεισε τη Γιούβενες από το Σαν Μαρίνο με δύο νίκες (9-0, 2-0) και στη συνέχεια την Μπερόε από τη Βουλγαρία (0-1, 0-0).

Τέλος, τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε ο Ατρόμητος, αφού οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και των πολλών αστέρων (Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Νάνι, Μειρέλες, Ντιέγκο κ.α.).

Η αντίπαλος του Ατρόμητου τερμάτισε στην 2η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι με τις μεταγραφές των Φαν Πέρσι και Νάνι. Παρόλα αυτά η ομάδα του Βίτορ Περέιρα δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-0 από την Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 20 Αυγούστου στις έδρες των ελληνικών ομάδων, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 27 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:


Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε
ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι
Παναθηναϊκός-Γκαμπάλα
Άλταχ-Μπελενένσες
Στεάουα-Ρόζενμποργκ
Πλζεν-Βοϊβοντίνα
Γιάμπλονετς-Άγιαξ
Μόλντε-Σταντάρ Λιέγης
Ζίλινα-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Τουν-Σπάρτα Πράγας
Ζόρια-Λέγκια Βαρσοβίας
Ντίναμο Μινσκ-Σάλτσμπουργκ
Γιουνγκ Μπόις-Καραμπάκ
Μιλσιάμι-Σεντ Ετιέν
Λίμπερετς-Χάιντουκ
Κράσνονταρ-Ελσίνκι
Οντ Γκρένλαντ- Ντόρτμουντ
Άστρα-Άλκμααρ
Σαουθάμπτον-Μίντιλαντ
Λεχ Πόζναν-Βιντεότον
Ραμποτνίσκι-Ρουμπίν Καζάν
Μπορντό-Καϊράτ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.