Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάμπο: «Έχω πρόταση από ΠΑΟΚ και θέλω να έρθω»

Σάμπο: «Έχω πρόταση από ΠΑΟΚ και θέλω να έρθω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 01:42
Ο αρχηγός της Σπάρτακ Τρνάβα, Ερίκ Σάμπο αποκάλυψε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ότι έχει πρόταση από τον «δικέφαλο του Βορρά» και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς.

Πρόταση για την απόκτησή του Ερίκ Σάμπο έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Ο αρχηγός των Σλοβάκων μετά το τέλος του ματς, δήλωσε πως θα έχει έρθει σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν και τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ίδιος πάντως πρόσθεσε πως έχει συμβόλαιο και οι δύο ομάδες θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία για να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς:

«Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στην Σπάρτακ για να με αποκτήσει. Έχω μιλήσει και με τον Φρανκ Άρνεν και μου είπε ότι του αρέσω πολύ ως ποδοσφαιριστής και αυτό είναι κάτι που με τιμάει. Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα σκαλί πάνω για την καριέρα μου» δήλωσε ο Σάμπο και πρόσθεσε:

«Έχω συμβόλαιο με την Σπάρτακ και πρέπει πλέον να τα βρουν οι δύο ομάδες. Έπαιξα σε μια ωραία ατμόσφαιρα στο πρώτο ματς. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε 20.000 κόσμο», δήλωσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.