Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Κονοπλιάνκα και Ενζονζί η Σεβίλλη

Ανακοίνωσε Κονοπλιάνκα και Ενζονζί η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2015 01:10
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τη Σεβίλλη, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Γιεβγέν Κονοπλιάνκα και Στίβεν Ενζονζί. Κλείνει και Ιμόμπιλε.

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Σεβίλλη. Μετά τον Ραμί, οι Ανδαλουσιανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γιεβγέν Κονοπλιάνκα και Στίβεν Ενζονζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ουνάι Έμερι. Μάλιστα στο συμβόλαιο του 25χρονου μπήκε ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, η Σεβιλλή προχώρησε και στην απόκτηση του Στίβεν Ενζονζί από την Στόουκ. Ο Γάλλο-αφρικανός αμυντικός χαφ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας και οι οπαδοί των «πότερς» τον ανέδειξαν σε παίκτη της χρονιάς.

Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 10 εκατ. ευρώ ενώ ο 26χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Κλείνει και Ιμόμπιλε


Ανακοίνωσε Κονοπλιάνκα και Ενζονζί η Σεβίλλη
Βέβαια οι ιθύνοντες της Σεβίλλης δεν σταματούν εδώ, αφού καλούνται να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε η αποχώρηση του Κάρλος Μπάκα.

Σύμφωνα με το «Sky Italia», οι Ανδαλουσιανοί ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία θα κοστίσει στη Σεβίλλη το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Τσιτσαρίτο και Γιορέντε ήταν οι άλλοι δύο επιθετικοί που εξέταζε η ομάδα της Ανδαλουσίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.