Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2015 22:39
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Ρόμπιν Όλσεν. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με την Μάλμε για τον Σουηδό τερματοφύλακα και την Πέμπτη ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς.

Ο 25χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Ντούρβερθ της Ολλανδίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η επιθυμία μου πραγματικότητα. Ήμουν τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και θεώρησα ότι ήταν η ιδανική στιγμή για το παραπάνω βήμα. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη, ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να αποτελέσω μέλος της νέας ομάδας που έχω μάθει ότι δημιουργείται», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο υψηλόσωμος (1.98μ.) γκολκίπερ.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπιν Όλσεν από τη Μάλμε. Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια ως τις 30.06.2019.

Ο Όλσεν θα επιστρέψει σήμερα στη Σουηδία και την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Doorwerth της Ολλανδίας
".

Με χαλάζι η πρώτη του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ


Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Όλσεν
Χαρακτήρα αποφόρτισης από τις πολύ δυνατές προπονήσεις που έγιναν στην Ελλάδα κι από το ταξίδι μέχρι την Ολλανδία είχε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Ντούρβερθ, που θ’ αποτελέσει την έδρα του για τις επόμενες 13 μέρες.

Η εναλλαγή των καιρικών συνθηκών συνεχίστηκε με το χαλάζι που έπεσε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Ίγκορ Τούντορ θέλησε να ρίξει λίγο το ρυθμό προκειμένου το… κυρίως μενού του βασικού σταδίου της προετοιμασίας να ξεκινήσει κανονικά από το πρωί της Παρασκευής. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ζέσταμα υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο και στη συνέχεια όλο το ασκησιολόγιο είχε μπάλα με παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και κινήσεις πάνω στις βασικές αρχές της τακτικής.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Την Παρασκευή (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 (τοπική ώρα) και στις 19:00.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.