Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Λόρια, Τσανδάρη και Μαρτίνες ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Λόρια, Τσανδάρη και Μαρτίνες ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2015 22:01
Τρεις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνωστοποίησε την απόκτηση των Λόρια, Τζανδάρη και Μαρτίνες. Τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές.

Τη συνεργασία του με τρεις ποδοσφαιριστές επισημοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Γκιόργκι Λόρια, Φάνη Τζανδάρη και Νίκολας Μαρτίνες, με τους οποίους ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι είχαν φτάσει σε συμφωνία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Για τον Λόρια: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιανού τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της οικογένειας του Θρύλου, σημείωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου».

Για τον Τσανδάρη: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Για τον Μαρτίνες: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες.

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνες επεσήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.