Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ, συνεχίζει στο Κόπα Αμέρικα

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ, συνεχίζει στο Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2015 19:51
Στα… μαλακά έπεσε ο Αρτούρο Βιδάλ μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τα ξημερώματα οδηγώντας μεθυσμένος. Το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο παρότι στους νόμους της Χιλής υπάρχουν μέχρι και ποινές φυλάκισης σε ανάλογα περιστατικά.

Γλίτωσε την φυλακή ο Αρτούρο Βιδάλ. Το δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον αστέρα της Χιλής μετά το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο μέσος της Γιουβέντους και πρώτος σκόρερ του Κόπα Αμέρικα της χώρας του με τρία γκολ, πήρε άδεια από τον προπονητή του και επισκέφτηκε καζίνο με τη σύζυγο του. Εκεί ήπιε λίγο παραπάνω και εν συνεχεία τράκαρε με την Ferrari του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Βιδάλ, συνεχίζει στο Κόπα Αμέρικα
Το δικαστήριο αποφάσισε να του αφαιρέσει το δίπλωμα οδήγησης και να τον αφήσει ελεύθερο παρότι στους νόμους της Χιλής υπάρχουν μέχρι και ποινές φυλάκισης σε ανάλογα περιστατικά.

Μάλιστα ο Χόρχε Σαμπάολι επιβεβαίωσε πως ο Βιδάλ θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο υπόλοιπο του θεσμού:

«Είναι ένα πολύτιμο γρανάζι της ομάδας μας και αυτό που συνέβη δεν είναι αρκετό για να τον αποπέμψουμε από το Κόπα Αμέρικα», δήλωσε ο Σαμπάολι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.