Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση στο φινάλε της σεζόν»

Αντσελότι: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση στο φινάλε της σεζόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2015 01:44
Αμφίβολο είναι το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στην Ρεάλ μετά τον αποκλεισμό της «βασίλισσας» από την Γιουβέντους στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θα συζητήσουμε με την ομάδα στο φινάλε της σεζόν» δήλωσε σε σχετικό ερώτημα ο Ιταλός τεχνικός.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Κάρλο Αντσελότι να μην καθίσει ξανά στον πάγκο της Ρεάλ. Το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους και με δεδομένο την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την ισπανική ομοσπονδία για το ειρωνικό χειροκρότημα στον διαιτητή στο ματς με τη Βαλένθια, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να μην βρεθεί ξανά στον πάγκο της Ρεάλ.

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι για το μέλλον του και ο ίδιος δήλωσε πως θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Ρεάλ στο φινάλε της σεζόν:

«Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να τελειώσουμε καλά τη σεζόν και μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση. Για την ακρίβεια, η διοίκηση θα αξιολογήσει τη δουλειά μου. Εάν ο σύλλογος είναι χαρούμενος με αυτά που έχω κάνει, τότε το μέλλον μου έχει ήδη αποφασιστεί. Θέλω να μείνω αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, ο Αντσελότι υποστήριξε ότι η πρόκριση για τη Ρεάλ χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι:

«Χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα τα δώσαμε όλα αλλά δεν είχαμε τύχη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως ήμασταν λίγο άτυχοι. Δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο δικό τους γκολ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ.

Η ομάδα έκανε ότι έπρεπε να κάνει. Εάν πρέπει να κατηγορήσουμε κάτι είναι το παιχνίδι μας στο Τορίνο. Το ποδόσφαιρο βασίζεται σε μικρές λεπτομέρειες. Πέρσι κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις και όλοι λέγανε ότι είχαμε τύχη. Σήμερα δεν ίσχυε το ίδιο. Ότι και να έγινε, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου
»

Όσο για την εμφάνιση του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σπατάλησε ευκαιρίες και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, ο Αντσελότι ανέφερε: «Έπαιξε καλύτερα. Δούλεψε σκληρά, όπως όλοι οι παίκτες. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, όμως δεν ήταν αρκετό για να φτάσουμε στον τελικό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.