Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για ΠΑΟΚ, δυσκολεύει το έργο για Λεβαδειακό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για ΠΑΟΚ, δυσκολεύει το έργο για Λεβαδειακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 22:17
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 43’, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό και ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση μετά τη γκέλα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα. Κινδυνεύουν με υποβιβασμό οι Βοιωτοί που δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη με το «φτωχό» το 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση με +1 από τον Παναθηναϊκό, μια «στροφή» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός δεν ορίζει πλέον την τύχη του. Οι Βοιωτοί ισοβαθμούν στους 40 βαθμούς με τον Πανθρακικό, που υπερτερεί σε ισοβαθμία, και χρειάζονται απέναντι στον Εργοτέλη καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό των Θρακιωτών, που αντιμετωπίζουν την Ξάνθη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 6ο λεπτό, με τον Μακ να αποφεύγει δύο αντιπάλους και να επιχειρεί το σουτ από την περιοχή, όμως ο Σηφάκης κατάφερε να αποκρούσει. Στο 13’ ο Κάτσε απείλησε με εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Σηφάκης είπε «όχι» σε σουτ του Περέιρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με άστοχα σουτ του Ρατς (20’, 27’), ενώ στο 34’ ο Περέιρα βρέθηκε απέναντι στον Σηφάκη άλλα έστειλε τη μπάλα άουτ. Ωστόσο στο 41’ ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι από τον Ζίτο και ο Παπαδόπουλος «έγραψε» το 1-0 από την άσπρη βούλα. Να σημειωθεί πως πριν την εκτέλεση υπήρξε διαφωνία μεταξύ Παπαδόπουλου και Μακ, ωστόσο μετά το γκολ ο Έλληνας άσος πήγε στον Σλοβάκο και του έδωσε το χέρι.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε επιθετικά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα όμως οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ του Πελέ που δεν έβρισκαν στόχο.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα που ρίχνει τον Λεβαδειακό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς ο Πανθρακικός υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Βοιωτούς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.