Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς στο «Καραϊσκάκη»

Σούπερ Λιγκ: Το πάρτι ξεκίνησε νωρίς στο «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 21:02
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 την Καλλονή στο «Καραϊσκάκη» και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Μήτρογλου (80’, 86’ πεν.), Μπενίτες (13’), Φορτούνης (39’) και Τσόρι (57’) τα γκολ.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Καλλονή, πριν την έναρξη της φιέστας για το 42ο πρωτάθλημα, και πήρε εμφατική νίκη με 5-0, όπως και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Μυτιλήνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με τον Μπενίτες, ο οποίος άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Σαλίνο, φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περέιρα έλεγχε το ρυθμό και στο 39’ έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Φορτούνη. Ο Μιλιβόγιεβιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Έλληνα άσο και αυτός με δεξί πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν το ρυθμό τους στην επανάληψη και κατάφεραν να πετύχουν ακόμα τρία γκολ. Στο 57’ ο Τσόρι πέτυχε το 15ο φετινό του γκολ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο Μήτρογλου είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 64’ με σουτ και στο 72’ με κεφαλιά.

Ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 80’, «γράφοντας» το 4-0 σε φάση που ξεκίνησε από λάθος του Αναστασιάδη. Ο Έλληνας φορ βρήκε ξανά δίχτυα στο 86’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ντουρμάζ από τον Τσαμπούρη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.