Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό, σώθηκε η Κέρκυρα

Σούπερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό, σώθηκε η Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 21:21
Τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν με... μισή ομάδα στην Κέρκυρα και έμειναν στο 1-1 με τους «Φαίακες», οι οποίοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους. Έπεσε στην 3η θέση η ομάδα του Αναστασίου. Καρέλης (22') και Κόντος (62' πεν.) τα γκολ.

Μετά το Περιστέρι, την Βέροια και την Κομοτηνή, ο Παναθηναϊκός άφησε βαθμούς και στην Κέρκυρα. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στο Ιόνιο με οχτώ σημαντικές απουσίες και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους «Φαίακες», με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 7ο λεπτό και άνηκε στην Κέρκυρα μετά από τραγικό λάθος του Στιλ. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, ωστόσο ο Μαρκόφσκι δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο πορτιέρο του τριφυλλιού πραγματοποίησε νέα άστοχη έξοδο στον 17’, ωστόσο και πάλι οι παίκτες της Κέρκυρας δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν. Πέντε λεπτά μετά οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καρέλη. Ο Έλληνας επιθετικός προσπέρασε τους Σιόντη και Βενέτη στην περιοχή της Κέρκυρας και «έγραψε» το 1-0 με ιδανικό τελείωμα.

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και είχε καλές στιγμές με σουτ των Κλωναρίδη (33’) και Νίνη (34’, 45’) για ένα δεύτερο γκολ, ενώ η Κέρκυρα απείλησε στο 42’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόντου, όμως ο Στιλ κατάφερε να αποκρούσει.

Η Κέρκυρα ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και στο 62’ κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Κόντου. Η φάση ξεκίνησε από εξαιρετική κούρσα του Χαβίτο, με τον Μέντες να μην πηγαίνει πάνω του. Ο Ισπανός έδωσε στον Κόντο ο οποίος έκανε την ντρίπλα στον Μπούρμπο και αυτός έκοψε με το χέρι τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Βοσκάκης να δώσει πέναλτι.

Ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τους Ντίνα και Μπερίσα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιδράσει. Η Κέρκυρα κράτησε με σχετική άνεση το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε και «σφράγισε» την παραμονή των γηπεδούχων στην Σούπερ Λιγκ.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός υποχώρησε στην 3η θέση με -1 από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει να αγνοεί την νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι από τις 14 Μαρτίου και το «διπλό» στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.