Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» Τέρι για Μπενίτεθ

«Καρφιά» Τέρι για Μπενίτεθ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 18:45
Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, ο οποίος δεν ξέχασε τον… Ράφα Μπενίτεθ.

Χωρίς να έχει χάσει λεπτό στα παιχνίδια της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, ο 34χρονος Τζον Τέρι θυμήθηκε τον πρώην τεχνικό των «μπλε», Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι ο αρχηγός των Λονδρέζων δεν μπορούσε να αγωνιστεί δύο φορές την εβδομάδα:

«Ένας άνθρωπος είπε ότι δεν μπορούσα να παίξω δύο φορές την εβδομάδα. Ξέρει ποιος είναι. Όχι μόνο απέδειξα ότι έκανε λάθος, αλλά απέδειξα ότι όλοι έκαναν λάθος. Συνεχίζω να παλεύω και νιώθω εξαιρετικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω δίπλα μου σπουδαίους παίκτες και υπάρχει μια εξαιρετική διαχείριση», δήλωσε ο Τέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αμυντικός έγραψε ιστορία καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρόι Κιν με τέσσερις κατακτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ ως αρχηγός:

«Για αυτές τις στιγμές ζω. Ήμουν ball-boy, ήμουν μασκότ εδώ, έχω βάψει το γήπεδο. Έχω κάνει τα πάντα! Πέρασαν πέντε χρόνια από το προηγούμενο πρωτάθλημα και πραγματικά μας πόνεσε. Προφανώς το πρώτο πρωτάθλημα πριν δέκα χρόνια ήταν ιδιαίτερο, όμως όταν παίζεις τόσα παιχνίδια για τέσσερα-πέντε χρόνια, όταν αποχωρίζεσαι την οικογένεια σου για τα εκτός έδρας ματς και στο τέλος δεν κερδίζεις τίποτα, τότε πραγματικά σε ενοχλεί. Θα το διασκεδάσουμε σήμερα» δήλωσε ο Τέρι, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο της γυναίκας του Ρίο Φέρνινταντ, Ρεμπέκα, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο:

«Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της Τσέλσι, θέλουμε να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας στον Ρίο Φέρντιναντ και την οικογένειά του», δήλωσε ο αρχηγός των «μπλε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.