Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πρωταθλήτρια η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 17:39
Η Τσέλσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για 5η φορά στην ιστορία της! Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κέρδισε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν.

Μετά από πέντε χρόνια, η Τσέλσι βρίσκεται ξανά στο… θρόνο! Οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και «σφράγισαν» το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Έντεν Αζάρ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό. Ο Βέλγος άσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σπερόνι από την άσπρη βούλα, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… ριμπάουντ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ από την πρώτη αγωνιστική και κατέκτησε πανάξια τον τίτλο, όντας η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το 3ο πρωτάθλημα του Πορτογάλο τεχνικού στον πάγκο της Τσέλσι, με τον ίδιο να δηλώνει: «Επέστρεψα στη δουλειά! Δεν θέλω να συγκρίνω τα πρωταθλήματα. Ο κάθε τίτλος είναι προϊόν σκληρής δουλειάς. Αυτός είναι ο τελευταίος, όποτε είναι ιδιαίτερος. Θα προσπαθήσω για περισσότερους...»

Αμέσως μετά τη λήξη, οι παίκτες γιόρτασαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ δεν βρίσκονταν στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να γιορτάσουν, στήνοντας μια μίνι φιέστα στο γήπεδο, με τα πανηγύρια να συνεχίζονται στα αποδυτήρια.

Το γκολ:




Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.