Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Μπάγερν πριν την Μπαρτσελόνα

Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Μπάγερν πριν την Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2015 00:39
Έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτίμησε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του και η Μπάγερν ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν, που ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση. Ισοπαλίες για Βόλφσμπουργκ, Ντόρτμουντ, ελπίζει για Ευρώπη η Βέρντερ.

Η Λεβερκούζεν εκμεταλλεύτηκε τη βαθμολογική αδιαφορία της Μπάγερν και πήρε τη νίκη με 2-0 στη «Μπαι Αρίνα», ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση με +1 από την Γκλάντμπαχ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε σε επτά αλλαγές προσώπων σε σχέση με τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ, έχοντας φυσικά στο μυαλό του το πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά τις απουσίες, οι Βαυαροί είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκέτσε για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη η Λεβερκούζεν ανέβασε την απόδοση της και πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Τσαλχάνογλου (55’) και Μπραντ (81’).

Αυτή ήταν η 3η ήττα της Μπάγερν στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία φυσικά δεν ενόχλησε καθόλου τους Βαυαρούς, που έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική.

Ισοπαλίες για Βόλφσμπουργκ, Ντόρτμουντ, Βέρντερ για Ευρώπη


Μπουντεσλίγκα: Ήττα για Μπάγερν πριν την Μπαρτσελόνα
Τρίτη σερί απώλεια για την Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα. Οι «λύκοι» ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με το Ανόβερο στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» και αγνοούν τη νίκη στη Μπουντεσλίγκα από τις 11 Απριλίου.

Η ομάδα του Χέκινγκ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Ντοστ (24’) και Πέρισιτς (45’), έπειτα από ασίστ του Ντε Μπρούιν, όμως το Ανόβερο δεν τα παράτησε και έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με τέρματα των Μπριάντ (47’) και Σανέ (58’).

Το τελικό 2-2 έφερε τους φιλοξενούμενους στην 16η θέση που οδηγεί στα πλει-άουτ, ενώ η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στο +4 από την 3η Λεβερκούζεν.

Την ευκαιρία να ανέβει στην 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε η Ντόρτμουντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ (33' Φολάντ, - 35' Χούμελς) και παρέμεινε στο -3 από την 6η Άουγκσμπουργκ, που έμεινε στο 0-0 με την Κολωνία. Στην 7η θέση ανέβηκε η Βέρντερ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Άιντραχτ στη Βρέμη και ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με αυτογκόλ του Κλαιν στο 89’ η Σάλκε κέρδισε με 3-2 την ουραγό Στουτγκάρδη και διατηρήθηκε στην 5η θέση, ενώ η Πάντερμπορν νίκησε με ανατροπή (2-1) την Φράιμπουργκ εκτός έδρας και πέρασε στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.