Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρντιόλα: «Θα επιστρέψω στο σπίτι μου»

Γκουαρντιόλα: «Θα επιστρέψω στο σπίτι μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2015 17:00
Στο σπίτι του δήλωσε ότι γυρίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σχολιάζοντας την κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε την Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ως δύο ιδιαίτερα παιχνίδια που δεν θα τα ξεχάσει ποτέ χαρακτήρισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα τις αναμετρήσεις της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Καταλανός τεχνικός θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Καμπ Νου», αντιμετωπίζοντας την ομάδα που έγραψε ιστορία ως προπονητής.

«Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Βαρκελώνη με τη Μπάγερν. Είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψω, επομένως αναμένεται να είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι μου. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας της Μπάρτσα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτά τα δύο παιχνίδια», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του:

«Η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες για να τους κερδίσουμε. Εάν κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο τότε η Μπαρτσελόνα θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό. Χρειάζεται να αναλύσουμε το παιχνίδι της και να καταστρώσουμε το πλάνο μας. Δεν μπορώ να πω αρνητική κουβέντα για την ομάδα και τους παίκτες με τους οποίους πανηγύρισα τόσες επιτυχίες».

Ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε και τον Λουίς Ενρίκε, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και την προσπάθεια που κάνει. Έχει τα χαρακτηριστικά για να γίνει σπουδαίος τεχνικός και μπορεί στην πρώτη του χρονιά να κατακτήσει το τρεμπλ και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.