Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Λίβερπουλ μέχρι το 2020 ο Χέντερσον

Στη Λίβερπουλ μέχρι το 2020 ο Χέντερσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2015 15:28
Τη φανέλα της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακόμα θα φοράει ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο Άγγλος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020. «Στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί» δήλωσε ο παίκτης.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζόρνταν Χέντερσον ανακοίνωσε η Λίβερπουλ. Ο 24χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και αναμένεται να αποτελέσει το νέο αρχηγό των «κόκκινων» μετά την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ.

Το υπάρχον συμβόλαιό του Άγγλου άσου έληγε το καλοκαίρι του 2016 ενώ όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, η νέα συμφωνία αναμένεται να του αποφέρει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 100.000 λιρών.

Στη Λίβερπουλ μέχρι το 2020 ο Χέντερσον
«Πετάω στα σύννεφα που τελικά υπέγραψα» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Χέντερσον και πρόσθεσε: «Υπήρχε πολλή φημολογία για το μέλλον μου τον τελευταίο καιρό. Είναι σπουδαία νέα για εμένα που θα αφιερώσω το μέλλον μου σε αυτόν τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι καλό διάστημα για να κοιτάξουμε μπροστά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, το μέγεθος της Λίβερπουλ και τους οπαδούς μας. Πραγματικά πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε τρόπαια.

Αυτή είναι η επόμενη φάση. Έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τρόπαια
» ανέφερε ο Χέντερσον.

Ο Χέντερσον αποχώρησε από τη Σάντερλαντ για λογαριασμό της Λίβερπουλ τον Ιούνιο του 2012 και μέχρι σήμερα μετράει 180 εμφανίσεις και 20 γκολ την ομάδα του Μερσεσάιντ.

Από την πλευρά του ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε: «Ο Τζόρνταν είναι ένας απίθανος επαγγελματίας και η αφοσίωσή του στην καριέρα του και το ποδόσφαιρο τον κάνει υπόδειγμα για κάθε νεαρό παίκτη. Πέρασε δύσκολα στην Λίβερπουλ αλλά η βελτίωσή του, η ανάπτυξή του και η θέληση που έδειξε τον έκαναν να μάθει και να γίνει καλύτερος.

Το γεγονός ότι υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο είναι ένα σημάδι της πίστης του για το τι μπορούμε να καταφέρουμε εδώ. Θα έχει έναν πολύ μεγάλο ρόλο στο πλάνο μας να πάμε αυτήν την ομάδα μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον μας και το τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι. Η σημερινή ανανέωση είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.