Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «4» με Τσιτσαρίτο η Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «4» με Τσιτσαρίτο η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 23:40
Με γκολ του Τσιτσαρίτο στο 88’, η Ρεάλ κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Με δέκα από το 76’ οι «ροχιμπλάνκος» λόγω αποβολής του Τουράν.

Η Ρεάλ θα δώσει το «παρών» στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 5η σερί χρονιά. Παρά τις απουσίες των Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά και Μαρσέλο, η «βασίλισσα» κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Μπερναμπέου» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Λυτρωτής» για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν ο Τσιτσαρίτο, ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Μπενζεμά στη βασική ενδεκάδα και πέτυχε στο 88’ το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του, μετά από ασίστ του Ρονάλντο.

Καλύτερη η «βασίλισσα», η οποία είχε ευκαιρίες για να πετύχει νωρίτερα ένα τέρμα και τελικώς κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ατλέτικο μετά από εφτά παιχνίδια.

Αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στην αναμέτρηση, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να ολοκληρώνει με δέκα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής του Τουράν στο 76’.

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «4» με Τσιτσαρίτο η Ρεάλ (video)
Ο Ντιέγκο Αντσελότι ξεκίνησε με αμυντικό δίδυμο τους Πέπε, Βαράν και τον Ράμος να παίρνει θέση λίγο πίσω από τον Κρόος. Η Ατλέτικο επέλεξε να δώσει χώρο στη Ρεάλ, η οποία μπήκε δυνατά, ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα των «ροχιμπλάνκος».

Στο 12’ και στο 14’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ των Τσιτσαρίτο και Ρονάλντο χωρίς να ανησυχήσουν τον Όμπλακ, ενώ στο 15’ ήρθε το πρώτο σουτ της Ατλέτικο με τον Κόκε, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μέτρα ωστόσο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την Ρεάλ, με εξαίρεση ένα σουτ του Γκάμεθ στο 29’, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κασίγιας.

Η Ρεάλ βγήκε ξανά στην επίθεση στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και είχε καλή στιγμή στο 31’ με κεφαλιά του Ερνάντες, ενώ ένα λεπτό μετά ο Όμπλακ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ρονάλντο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 44’, με τον Όμπλακ να βγαίνει νικητής σε τετ-α-τετ με τον Ρονάλντο, κρατώντας το μηδέν για την Ατλέτικο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 49’ με τον Τσιτσαρίτο, ο οποίος σούταρε από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Όμπλακ.

Η Ρεάλ είχε την κατοχή, απείλησε με κεφαλιές των Βαράν (59’) και Ράμος (63’) που κατέληξαν στα χέρια του Όμπλακ και στο 76’ οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τουράν, ο οποίος πήγε με τις τάπες στον Ράμος και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη.

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, «άγγιξε» το 1-0 στο 80’, με τον Όμπλακ να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Τσιτσαρίτο και οχτώ λεπτά μετά ο Μεξικανός κατάφερε να λυτρώσει την ομάδα του. Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Χάμες με τον Ρονάλντο, ο Πορτογάλος έδωσε στο Τσιτσαρίτο, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράφει» το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.