Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελπίζει για τους ημιτελικούς ο Ρόμπεν

Ελπίζει για τους ημιτελικούς ο Ρόμπεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/4/2015 19:53
Έτοιμος να αγωνιστεί στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ελπίζει ότι θα είναι ο Άριεν Ρόμπεν όπως δήλωσε σε συνέντευξη του. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαρτίνεθ.

Ο Άριεν Ρόμπεν έχει ήδη ξεκινήσει ασκήσεις με τρέξιμο στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν και ο ίδιος ανέφερε ότι υπολογίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου δύο εβδομάδες:

«Επέστρεψα στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου τη Δευτέρα και ακολούθησα κάποιες ασκήσεις με τρέξιμο. Διάβασα κάπου ότι άρχισα ήδη το σπριντ όμως πρέπει να τους τύφλωσε ο ήλιος όταν με παρακολουθούσαν. Η αποθεραπεία μου πηγαίνει βάσει προγράμματος» δήλωσε ο Ρόμπεν και πρόσθεσε:

«Ο γιατρός μου είπε ότι θα μείνω εκτός για έξι εβδομάδες. Έχει περάσει ήδη ένας μήνας, οπότε απομένουν άλλες δύο εβδομάδες για να επιστρέψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Ήλπιζα ότι η Μπάγερν θα ανέτρεπε το σκορ κόντρα στη Πόρτο ώστε να είχα την ευκαιρία να επιστρέψω για τους ημιτελικούς».

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθούν στις 5-6 Μαΐου και οι επαναληπτικοί στις 12-13 του ίδιου μήνα.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μαρτίνεθ


Στις προπονήσεις της Μπάγερν επέστρεψε ο Xάβι Μαρτίνεθ, ο οποίος έβγαλε για πρώτη φορά όλο το πρόγραμμα μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον Αύγουστο.

«Είναι απλά φανταστικό. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι μόνο το πρώτο βήμα και γνωρίζω ότι έχω αρκετή δουλειά μπροστά μου. Οι συμπαίκτες μου φώναζαν και χειροκροτούσαν για μένα. Είναι όλοι χαρούμενοι για μένα. Ελπίζω να μπορέσω να πάρω σύντομα μερικά λεπτά συμμετοχής» δήλωσε ο Ισπανός άσος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.