Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μείωσε τη διαφορά με Παπαδόπουλο

Σούπερ Λιγκ: Μείωσε τη διαφορά με Παπαδόπουλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2015 19:57
Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου (21΄, 54΄), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στην Τούμπα, και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά του από τη 2η θέση. Μείωσε με Κλέϊτον (73’) η Ξάνθη, έπειτα από λάθος του Τζαβέλλα.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Κομοτηνή. Με πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο, ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 την Ξάνθη στην Τούμπα και μείωσε στο -2 τη διαφορά από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Χωρίς καλό ρυθμό το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος με κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 4ο λεπτό που κατέληξε άουτ, όπως και το σουτ του Κλέιτον για τη Ξάνθη στο 8ο λεπτό.

Στο 21’ ο Παπαδόπουλος κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ανοίγοντας το σκορ με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κάτσε. Μετά το γκολ, ο ΠΑΟΚ απείλησε μόλις μια φορά μέχρι το ημίχρονο με ένα σουτ του Περέιρα στο 42’, ενώ στον αντίποδα η Ξάνθη δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Στην επανάληψη, ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε δυνατά και στο 52’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, με τον Κυριακίδη να πραγματοποιεί διπλή απόκρουση σε προσπάθειες των Περέιρα και Μακ. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει, με τον Παπαδόπουλο να «γράφει» το 2-0 με ωραίο γυριστό σουτ.

Μετά το γκολ η Ξάνθη προσπάθησε να κερδίσει μέτρα και στο 65’ θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1, έχοντας καλή στιγμή με κεφαλιά του Λουσέρο που έδιωξε σε κόρνερ ο Ιτάντζ.

Το γκολ για τη Ξάνθη ήρθε στο 73’ μετά από «δώρο» του Τζαβέλλα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε λάθος γύρισμα στον Ιτάντζ, με τον Κλέιτον να παίρνει τη μπάλα και να «γράφει» το 2-1.

Ο Τζαβέλλας, που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρία για να… εξιλεωθεί στο 84’, επιχειρώντας εντυπωσιακό γυριστό, με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους γηπεδούχους να μειώνουν στο -2 τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.