Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκη και πλει-οφ η Λάρισα, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς (video)

Football League: Νίκη και πλει-οφ η Λάρισα, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2015 17:25
Με τον Γιάντση να σκοράρει στο 83’ και τον Αποστολίδη να αποκρούει πέναλτι στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Λάρισα κέρδισε με 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και πήρε το εισιτήριο για τα πλει-οφ, αφήνοντας 4η τη Λαμία. Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο «Καυτανζόγλειο», η Λάρισα υποχρέωσε τον Ηρακλή στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (1-0) και πήρε την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση για τα πλει-οφ.

Οι «βυσσινί» ήθελαν μόνο νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για το μίνι πρωτάθλημα καθώς με ισοπαλία, στα πλει-οφ θα έμπαινε η Λαμία. «Χρυσός σκόρερ» για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν ο Γιάντσης ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 83’, ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Η Λάρισα κρατούσε στα χέρια της το εισιτήριο για τα πλει-οφ ώσπου στις... καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή σε ανατροπή του Πασά. Αφού ακολούθησε χάος με έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ο Περόνε εκτέλεσε αλά Πανένκα το πέναλτι, ωστόσο ο Αποστολίδης απόκρουσε, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση για τα πλει-οφ.

Εκτός από το αήττητο, ο Ηρακλής έχασε και δύο βαθμούς για τα πλει-οφ και θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα με 7 βαθμούς, ενώ Λάρισα και Ολυμπιακός Βόλου θα μπουν χωρίς βαθμό.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά μετά από επίθεση αγνώστων στο βαν του OTE TV. Πέντε άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ το βαν αποχώρησε.

Υποβιβάστηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς


Football League: Νίκη και πλει-οφ η Λάρισα, υποβιβάστηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς (video)
Στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς οι Πόντιοι ηττήθηκαν με 2-0 στην έδρα τους από τον Αγροτικό Αστέρα και αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Η ομάδα του Ευόσμου πήρε τη νίκη με γκολ των Βελλίνη (58’) και Βαγγελόπουλου (65’) και γλίτωσε τον υποβιβασμό από την κανονική διάρκεια, «κλειδώνοντας» θέση για τα πλει-άουτ μαζί με τον Τύρναβο, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Σερρών χάρη σε γκολ του Λαμπρόπουλο (83’) και του Αλεξίου (90+4’).

Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Πιερικό πήρε η Ζάκυνθος, η οποία τερμάτισε στην 5η θέση και θα μπει με έξι βαθμούς στα πλει-άουτ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρισμάρεβιτς (38’), όμως ο Πιερικός έφερε το σκορ στα ίσα στο 78’ με τέρμα του Μυστακίδη. Παρόλα αυτά η Ζάκυνθος πήρε τη νίκη, με τον Πλαβούκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 82’.

Μεγάλη νίκη και για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και θα μπει με τρεις βαθμούς στα πλει-άουτ. Τζέκος (9’) και Βουτσιάς (89’) πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, ενώ οι Βολιώτες θα μπουν χωρίς βαθμό στα πλει-οφ.

Τέλος, άνετη νίκη για τον Αιγινιακό, ο οποίος διέλυσε με 4-0 τον ήδη υποβιβασμένο Φωκικό και τερμάτισε στην 7η θέση του 2ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Πολύζο, ενώ στο 40’ ο Καζάκης «έγραψε» το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν στην επανάληψη οι Ίτσιος (82') και Κυνηγόπουλος (85').

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ηρακλής 57
2. Ολυμπιακός Βόλου 45
3. Λάρισα 45
--------------------------------
4. Λαμία 43
--------------------------------
5. Ζάκυνθος 39
6. Αν. Καρδίτσας 32
7. Αιγινιακός 30
8. Πιερικός 30
9. Αγροτικός Αστέρας 29
10. Τύρναβος 29
--------------------------------
11. Απόλλων Καλαμαριάς 26
12. Εθν. Σερρών 15
13. Φωκικός 12

Το πέναλτι του Περόνε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.