Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα

Σούπερ Λιγκ: «Αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 18:47
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο με γκολ των Τσόρι (13’) και Φορτούνη (83’), πήρε τη νίκη με 2-0 στο «Καραϊσκάκη» και είναι έτοιμος να «κλειδώσει» το 42o πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Μία ημέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη» και αύξησε στους έξι βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία, στο 13ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία των Μαζουάκου και Αφελάι, ο Ολλανδός έκανε τη σέντρα για τον Τσόρι, με τον Αργεντινό να «γράφει» το 1-0, πετυχαίνοντας το 10ο φετινό του γκολ.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, καθώς ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και στο 22’ είχε καλή στιγμή με τον Μάσα, ωστόσο ο Σιόβας πρόλαβε έγκαιρα και έκοψε την μπάλα σε προσπάθεια του Αργεντινού να σουτάρει.

Οι παίκτες του Βεργέτη δυσκόλευαν αρκετά την κυκλοφορία της μπάλας του Ολυμπιακού και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ρομπέρτο, ωστόσο τα χαλούσαν στις τελικές τους αποφάσεις.

Το ημίχρονο τελείωσε με μεγάλη ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» στο 41’, με τον Μποτία να στέλνει τη μπάλα άουτ μετά από κόρνερ του Τσόρι.

Στην επανάληψη οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά πιέζοντας από το ξεκίνημα για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 48’ η κεφαλιά του Μπαράλες από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Ρομπέρτο, ενώ στο 56’ Μάσα και Μπαράλες επιχείρησαν τα σουτ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αστέρα ήρθε δέκα λεπτά μετά, με τον Ιγκλέσιας να πιάνει την κοντινή κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Ο Περέιρα πέρασε στο παιχνίδι τους Εντιγκά και Φορτούνη αντί των Κασάμι και Αφελάι, κίνηση που βοήθησε τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν μέτρα και δημιούργησαν καλές στιγμές για ένα 2ο γκολ, με κορυφαία το δοκάρι στο 75’ σε κεφαλιά το Χάρα.

Τελικώς, το 2ο γκολ πέτυχε στο 83’ ο Φορτούνης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε σουτ του Ντοσεβί και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη του Ολυμπιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.