Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 16:45
Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσων η προσφυγή του Παναθηναϊκού για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα επεισόδια στη Λεωφόρο, κάτι που σημαίνει πως οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακού που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Μια ημέρα μετά τη χθεσινή ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός χάνει και τις τελευταίες ελπίδες του για το πρωτάθλημα. Όπως ανακοινώθηκε, η Επιτροπή Εφέσων απέρριψε την προσφυγή των «πρασίνων» για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στους 58 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα (με Πανθρακικό εκτός και Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας).

Αναλυτικά η απόφαση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄ αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα σφυρίγματα του Γιώργου Δασκαλόπουλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Η χθεσινή διαιτητική απόδοση επιβεβαιώνει τη νοσηρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία μόνον η ελληνική δικαιοσύνη και η Πολιτεία δύνανται και οφείλουν να εξαλείψουν άμεσα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.