Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Εθνική Αγγλίας ο Κέιν

Στην Εθνική Αγγλίας ο Κέιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 18:11
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ δεν έμειναν απαρατήρητες από τον Ρόι Χότζον, ο οποίος κάλεσε τον 21χρονο φορ για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών της Αγγλίας.

Στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα παιχνίδια με Λιθουανία (προκριματικά Euro 2016) και Ιταλία (φιλικό) συμπεριλήφθηκε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών της χώρας του.

Ο 21χρονος επιθετικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ, μετρώντας 16 γκολ σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και συνολικά 26 γκολ σε 42 αγώνες.

Ο Άγγλος φορ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, όπου σε 30 παιχνίδια μετράει 17 γκολ.

Σε αντίθεση με τον Κέιν, ο Ρόι Χότζον άφησε εκτός τους Τσάρλι Όστιν (ΚΠΡ) και Σάιντο Μπεραχίνο (Γουέστ Μπρομ) που μετράνε 15 και 12 γκολ αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:


Τερματοφύλακες: Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Σαουθάμπτον), Γκιμπς (Άρσεναλ), Τζόουνς (Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ), Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σμόλινγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Τότεναμ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον)

Μέσοι: Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Κάρικ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντελφ (Άστον Βίλα), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Τάουνσεντ (Τότεναμ), Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.