Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Σάντερλαντ ο Άντβοκαατ

Ανέλαβε την Σάντερλαντ ο Άντβοκαατ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2015 13:50
Ο Ντικ Άντβοκαατ είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας στόχο την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογιέτ, η διοίκηση της Σάντερλαντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντικ Άντβοκαατ.

Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός ήταν το πρώτο φαβορί για τη θέση και το μεσημέρι της Τρίτης (17/3) έπεσαν οι υπογραφές, με τον 67χρονο να αναλαμβάνει τις «μαυρόγατες» μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο Άντβοκαατ βρίσκονταν χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο, όταν αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, και ο ίδιος αναλαμβάνει τον στόχο να διατηρήσει την Σάντερλαντ στην κατηγορία.

Ο έμπειρος προπονητής δεν έχει βρεθεί ποτέ σε πάγκο αγγλικής ομάδας, ωστόσο έχει δουλέψει με ομάδα του νησιού, αναλαμβάνοντας για 3,5 χρόνια τον πάγκο της Ρέιντζερς, την οποία οδήγησε σε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ.

«Έχει απίστευτο βιογραφικό και σπουδαίες εμπειρίες από τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της προπονητικής. Μοναδικός μας στόχος τώρα είναι η παραμονή στην κατηγορία» δήλωσε ο πρόεδρος της Σάντερλαντ, Έλις Σορτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.