Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στον ημιτελικό μετά από 88 χρόνια η Ρέντινγκ! (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στον ημιτελικό μετά από 88 χρόνια η Ρέντινγκ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2015 02:34
Ιστορική ημέρα για την Ρέντινγκ, καθώς η αγγλική ομάδα κέρδισε με 3-0 την Μπράντφορντ στο «Μαντζέσκι» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 88 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1927!

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισε η Ρέντινγκ. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ κέρδισε με 3-0 την Μπράντφορντ στο «Μαντζέσκι» και πήρε το εισιτήριο για τους «4» όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο «Γουέμπλει» για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Οι «ρόγιαλς» «καθάρισαν» την πρόκριση πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών χάρη στα γκολ των Ρόμπσον-Κανού (6’) και ΜακΚλίρι (9’). Στο 62’ η Μπράντφορντ, που άφησε εκτός συνέχειας τις Τσέλσι και Σάντερλαντ, έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Φελίπε Μοράις και στο 62’ ο Μακί διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή της Ρέντινγκ σε ημιτελικά Κυπέλλου Αγγλίας και πρώτη μετά από το μακρινό 1927, όταν η αγγλική ομάδα είχε αποκλειστεί από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Κάρντιφ.

Αντίπαλος της θα είναι η Άρσεναλ που θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στον τελικό για δεύτερη σερί φορά, ενώ στον άλλο ημιτελικό η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ.

Τα γκολ:




Η είσοδος του κόσμου στο γήπεδο μετά τη λήξη:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.