Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα ανανεώσει ο Τέρι»

Μουρίνιο: «Θα ανανεώσει ο Τέρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2015 16:26
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε πως ο Τζον Τέρι θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «μπλε». Τι είπε για την παραμονή του Τσεχ

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως ο Τζον Τέρι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι:

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο Τζον Τέρι θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης της Τσέλσι. Έχω μιλήσει με τον ίδιο και με τη διοίκηση και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο πριν το φινάλε της σεζόν», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ωστόσο, το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει με τον Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος γκολκίπερ έχει χάσει τη θέση βασικού από τον Τιμπό Κουρτουά και ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η παραμονή του έμπειρου πορτιέρο στην Τσέλσι εξαρτάται από την απόφαση του ποδοσφαιριστή:

«Η επιθυμία μου είναι να μείνει. Θα περιμένω την απόφαση του. Είναι αρκετά ώριμος ώστε να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του. Θέλω πολύ πολύ να μείνει, όμως δεν σπαταλάω το χρόνο μου προσπαθώντας να τον πείσω να μείνει, γιατί είναι δική του επιλογή. Δεν είναι παίκτης που μπορείς να τον πιέσεις. Εάν μου πει ότι θέλει να φύγει, θα του πω ότι ανήκει στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Επομένως, αν φύγει θα πάρουμε πολλά χρήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.