Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελεγκρίνι: «Μπορούμε και χωρίς τον Τουρέ»

Πελεγκρίνι: «Μπορούμε και χωρίς τον Τουρέ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2015 17:35
Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Μπαρτσελόνα και χωρίς τον Γιάγια Τουρέ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τρίτη (24/2) την Μπαρτσελόνα στο «Έτιχαντ» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τους «μπλαουγκράνα» χωρίς τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την απουσία του Τουρέ, με τον Χιλιανό τεχνικό να δηλώνει πως η ομάδα του μπορεί να παίξει καλά και χωρίς τον Ιβοριανό μέσο:

«Πάντα προτιμάω να παίζουμε με τον Γιάγια γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και πάντα παίζουμε καλύτερα με αυτόν. Όμως μπορούμε να τα πάμε καλά και χωρίς αυτόν και το αποδείξαμε κόντρα στη Μπάγερν και τη Ρόμα».

Για την πρόκριση στους «16»:

«Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι αποκλειστήκαμε. Πάντα παλεύουμε μέχρι το τέλος και εάν έχουμε μαθηματικές ελπίδες για να καταφέρουμε κάτι, τότε η ομάδα θα παλέψει γι’ αυτό, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της. Δείξαμε προσωπικότητα και ποιότητα κόντρα στη Μπάγερν και αυτό το παιχνίδι μας δίνει σημαντική εμπειρία για τα επόμενα παιχνίδια στη διοργάνωση».

Για την εικόνα της ομάδας στα περσινά παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα και το πώς θα αγωνιστεί η Σίτι την Τρίτη:

«Δεν νομίζω ότι προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας στα περσινά παιχνίδια. Είχαμε δώσει 19 αγώνες σε δύο μήνες, επομένως επιχειρήσαμε να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Την Τρίτη θα παίξουμε όπως πάντα προσπαθούμε να παίξουμε. Το βασικό είναι η ομάδα μου να παλέψει για την κατοχή της μπάλας.

Να προσπαθήσουμε να έχουμε τη μπάλα όσο δυνατόν περισσότερο και παράλληλα να έχουμε καλή κυκλοφορία. Μετά από αυτό, πρέπει να συγκεντρωθούμε επειδή έχουν σπουδαίους παίκτες. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε εδώ, όμως φέτος παίζουμε καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να αποκτήσουμε προβάδισμα, όμως το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί το παιχνίδι κρατάει 180 λεπτά
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.