Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό»… τετράδας για Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό»… τετράδας για Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 21:05
Σπουδαία νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά της από την τετράδα.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται πλέον σε απόσταση «αναπνοής» από την τετράδα! Οι «κόκκινοι» έφυγαν με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Σαουθάμπτον και ανέβηκαν στην 6η θέση με -2 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς στο 3ο μόλις λεπτό ο Κουτίνιο έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ με άπιαστο μακρινό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φόρστερ.

Μετά το γκολ, η Σαουθάμπτον πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 4’ φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Τζούριτσιτς από τον Άλεν στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μινιολέ έδιωξε με το πόδι το σουτ του Ελία. Οι δύο παίκτες ήρθαν ξανά αντιμέτωποι στο 44’ με τον Μινιολέ να προλαβαίνει με έξοδο τον άσο των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό μετά, η Σαουθάμπτον ζήτησε νέο πέναλτι για χέρι του Λόβρεν, ενώ στο 32’ η Λίβερπουλ είχε διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Φοντέ στην περιοχή.

Η Σαουθάμπτον συνέχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης και στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε καλή στιγμή με σουτ του Τζούριτσιτς που έβγαλε ο Μινιολέ. Η Λίβερπουλ άντεξε την πίεση των γηπεδούχων κλείνοντας σωστά τους χώρους και στο 74’ «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Στέρλινγκ.

Οι «κόκκινοι» εκμεταλλεύτηκαν το διπλό λάθος της Σαουθάμπτον και ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-0 που έφερε τη Λίβερπουλ στο -2 από την 4η θέση. Στα αξιοσημείωτα πως η ομάδα του Ρότζερς κράτησε το μηδέν στην άμυνα για 5ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.