Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιραλάς: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μιραλάς: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 16:50
Τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος προέβλεψε νίκη των «ερυθρόλευκων» με 1-0.

Καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, με τον πρώην άσο των «ερυθρόλευκων» να αναφέρει στη «Real News» πως η πρώην ομάδα του έχει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ προέβλεψε νίκη με 1-0 εις βάρος των «πράσινων»:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Η Λεωφόρος είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι ένα μικρό γήπεδο και δεν βοηθάει τον φιλοξενούμενο. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει. Έχει ποιότητα και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Παρακολουθούσα και παρακολουθώ όποτε μπορώ τους αγώνες της πρώην ομάδας μου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται και από ένα δύσκολο ευρωπαϊκό ματς και υπάρχει το επιπλέον πρόβλημα της κούρασης. Νομίζω όμως ότι μπορεί να κερδίσει, κάτι που εύχομαι. Προβλέπω τελικό σκορ 0-1».

Ιμπαγάσα: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»


Δηλώσεις στο ίδιο Μέσο έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Υπάρχει η διαφορά των 6 βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων, όμως πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή στιγμή. Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για την αναμέτρηση και νομίζω πως τελικά θα κερδίσει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα. Δείχνει να έχει επιλογές και καλούς παίκτες. Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, παίζουν πολύ καλύτερα. Δεν μεσολάβησε πολύς χρόνος για να ξεκουραστούν όσο πρέπει, καθώς υπήρξε και το ματς της Ευρώπης. Όπως είπα, όμως, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θα ήθελα να κερδίσει 0-1 ή 0-2».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.