Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 19:48
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Κέρκυρας, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, σκορ που αφήνει τον «δικέφαλο του Βορρά» στην τελευταία θέση του ομίλου και εκτός Κυπέλλου.

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» ήθελε μόνο νίκη στην Κέρκυρα, ωστόσο το τελικό 0-0 αφήνει την ομάδα του Αναστασιάδη στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις δύο βαθμούς.

Στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς τερμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πήρε την πρόκριση μαζί με την Κέρκυρα, η οποία με 4 βαθμούς άφησε πίσω της τον Απόλλωνα.

Μία εκτέλεση φάουλ του Χαβίτο στο 6ο λεπτό ήταν η μοναδική ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι του Κρητικού στο 24’.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον «δικέφαλο» ήρθε στο 50’ με ένα δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ιτάντζ απόκρουσε την κεφαλιά του Παρασκευαΐδη.

Ο Παπαδόπουλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 76’ καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά από κοντά έπειτα από σέντρα του Ρατς, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την Κέρκυρα να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμες (38' λ.τ. Ζουμπουλάκης), Ρόχας (85' Ναγιάρ), Μαρκόβσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (69' Κόντος), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46' Ρατς), Μαντούρο, Τζανδάρης (62' Αθανασιάδης), Κάτσε, Σαββίδης, (69' Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος

Πρόκριση για Λεβαδειακό, Ηρακλή, Αστέρα, Τύρναβο, Βέροια και Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός Καλλονή, Πλατανιάς


Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ
Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Γαζώρου και πήρε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο, ενώ ο Ηρακλής έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από την έδρα του Πλατανιά και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ως δεύτερος του ομίλου.

Στον 7ο όμιλο, Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, με την Καλλονή να μένει 3η παρά την εμφατική νίκη της με 5-0 κόντρα στον Αιγινιακό, που τερμάτισε 4ος χωρίς βαθμό.

Όσον αφορά τον 6ο όμιλο, Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης έμειναν στο 1-1 στην Ημαθία και πέρασαν στους «16». Εκτός έμεινε η Ερμιονίδα, η οποία κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη αλλά τερμάτισε 3η.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 7
2. Κέρκυρα 4
...................................
3. Απόλλων Καλαμαριάς 3
4. ΠΑΟΚ 2

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Λεβαδειακός 7
2. Ηρακλής 5
...................................
3. Πλατανιάς 4
4. Εθνικός Γαζώρου 0

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Βέροια 7
2. Απόλλων Σμύρνης 5
...................................
3. Ερμιονίδα 3
4. Εργοτέλης 1

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1. Αστέρας 7
2. Τύρναβος 5
...................................
3. Καλλονή 4
4. Αιγινιακός 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.