Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Θα ανανέωνα εάν είχα πρόταση το καλοκαίρι»

Τζέραρντ: «Θα ανανέωνα εάν είχα πρόταση το καλοκαίρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2015 02:58
Στην αποκάλυψη πως θα έμενε στη Λίβερπουλ εφόσον η διοίκηση του είχε προσφέρει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι προχώρησε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο ο Άγγλος μέσος αποκάλυψε πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν η διοίκηση των «κόκκινων» του είχε προσφέρει νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι:

«Ναι, εάν είχα στα χέρια μου νέο συμβόλαιο στη διάρκεια της προετοιμασίας, θα το είχα υπογράψει. Μόλις είχα αποσυρθεί από την εθνική Αγγλίας για να επικεντρωθώ αποκλειστικά στην Λίβερπουλ. Δεν ήθελα να έχω μειωμένη απόδοση» δήλωσε στην «Liverpool Echo» ο Τζέραρντ ο οποίος θα συνεχίσει στο MLS πιθανότατα για λογαριασμό των LA Galaxy.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν ήθελε απλώς να είναι μέλος της αποστολής: «Από επαγγελματικής άποψης, όλοι ξέρουν τι είμαι και τι θέλω. Από τότε που ήμουν 16 στόχος μου ήταν να πηγαίνω στην προπόνηση της Δευτέρας για να είμαι έτοιμος να παίξω 90 λεπτά το σαββατοκύριακο.

Αυτό ήταν το θέμα. Πάντα δούλευα σκληρά για να είμαι έτοιμος και να παρουσιάζομαι όπως πρέπει στα παιχνίδια. Όταν δεν ξέρεις εάν θα παίζεις ή αν θα κάθεσαι στον πάγκο, αρχίζει και γίνεται διαφορετικό.

Ποτέ δεν ήθελα να είμαι απλώς μέλος της αποστολής. Εάν έχανα παιχνίδια τώρα, θα έμενα ακόμη περισσότερο στον πάγκο την επόμενη σεζόν. Ήξερα πως θα είναι ολοένα και χειρότερο
».

«Η Λίβερπουλ με βοήθησε να εκπληρώσω τα όνειρα μου»

Ο Τζέραρντ πρόσθεσε πως η Λίβερπουλ τον βοήθησε να εκπληρώσει τα όνειρα του ενώ επιβεβαίωσε πως επιθυμεί να υπηρετήσει ξανά την ομάδα το μέλλον:

«Το διάστημα από το καλοκαίρι έως το Νοέμβριο, είχα χρόνο να σκεφτώ. Δεν κατηγορώ κανέναν και δεν είμαι θυμωμένος. Στην Λίβερπουλ όλα ήταν εξαιρετικά από τότε που ήμουν οκτώ. Αυτός ο σύλλογος με βοήθησε να εκπληρώσω τα όνειρά μου ξανά και ξανά. Δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα τις εμπειρίες που έζησα.

«Ήταν δύσκολο το όλο θέμα, αλλά πρέπει να το ξεπεράσω γρήγορα και να το αφήσω πίσω μου. Υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορούμε να καταφέρουμε αυτή τη σεζόν. Απολαμβάνω μια πολύ δυνατή σχέση με τη Λίβερπουλ και δεν μπορώ να δω ότι θα υπάρξει ένα τέλος. Ελπίζω μια ημέρα να υπηρετήσω ξανά την ομάδα
».

«Θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο»

Ο έμπειρος μέσος μίλησε και για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική:

«Η Λίβερπουλ είναι το σπίτι μου και αγαπάω την πόλη, όμως δεν είναι πάντα εύκολο να ζεις εδώ. Είναι δύσκολο να βγεις από το σπίτι, να πας σε μια καφετέρια, για ένα γεύμα. Όλα τα μικρά πράγματα… Να πας τα παιδιά σου στο πάρκο ή στο σχολείο. Ήταν δύσκολο μερικές φορές.

Θα είναι ωραίο να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, μια νέα χώρα, μια νέα κουλτούρα. Να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά μου να βιώσουν μια νέα εμπειρία. Θα ήταν τέλειο να βγω από το σπίτι για βόλτα και να μην με αναγνωρίζουν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.