Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει η Ρεάλ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Και όμως χάνει η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 20:08
Μετά από 22 σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια, η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-1 από τη Βαλένθια στο Μεστάγια και έχασε μια «χρυσή» ευκαιρία να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της Κορίτιμπα με 24 σερί νίκες. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ρονάλντο (14’) η «βασίλισσα», γύρισαν το σκορ με Μπαραγκάν (52’) και Οταμέντι (65’) οι «νυχτερίδες».

Η Ρεάλ αγνοούσε την ήττα σε επίσημο ματς από τις 13 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ωστόσο η Βαλένθια έβαλε τέλος στο εντυπωσιακό σερί 22 συνεχόμενων νικών της «βασίλισσας», καθώς πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Μεστάγια» ανατρέποντας μάλιστα το σκορ στο δεύτερο μέρος.

Η «βασίλισσα» κατάφερε να προηγηθεί στο 14ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο η Βαλένθια δεν πτοήθηκε, είχε δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφερε στο 54’ με γκολ του Μπαραγκάν (η μπάλα κόντραρε στον Πέπε και κατέληξε στα δίχτυα).

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 65’ ο Οταμέντι με δυνατή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Παρέχο. Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρεάλ δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να μείνει στους 39 βαθμούς.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή εφόσον κερδίσει τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», με τη «βασίλισσα» να έχει βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο (λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.