Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για ΚΠΡ, περίπατος η Κρίσταλ Πάλας

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για ΚΠΡ, περίπατος η Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2015 17:48
Θύμα έκπληξης έπεσε η ΚΠΡ, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στο Λονδίνο από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (ομάδα 3ης κατηγορίας) και αποκλείστηκε πρόωρα από το Κύπελλο Αγγλίας. Στους «32» με περίπατο η Κρίσταλ Πάλας, 4-0 την αδύναμη Ντόβερ, αγχώθηκε η Σάντερλαντ, 1-0 τη Λιντς.

Μετά την συμμετοχή της στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ αποκλείοντας την Σαουθάμπτον, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέκλεισε ακόμα μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς κέρδισε με 3-0 την ΚΠΡ μέσα στο «Λόφτους Ρόουντ» και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ πήρε τη μεγάλη νίκη με γκολ Μακ Νάλτι (39’) και Κάμπελ-Ράις (49’, 90+4’) και συνεχίζει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο θεσμό (πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά).

Περίπατος για Πάλας, αγχωτική πρόκριση για Σάντερλαντ


Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλεισμός-σοκ για ΚΠΡ, περίπατος η Κρίσταλ Πάλας
Στο πρώτο παιχνίδι του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, οι «αετοί» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην αδύναμη Ντόβερ (5η κατηγορία), καθώς πήραν τη νίκη με 4-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Πάλας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα (η αντίπαλος της δεν είχε σουτ εντός εστίας) και πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Νταν (10’, 34’), Γκέιλ (68’) και Ντόιλ (87’).

Πιο δύσκολη ήταν η νίκη για τη Σάντερλαντ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιντς στο «Στάδιο του Φωτός» ωστόσο αγχώθηκε αρκετά στα τελευταία λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να οδηγήσουν το ζευγάρι σε επαναληπτικό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Χάρης Μαυρίας που δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογιέτ και αναμένεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.